Coquette Estetiğini Mükemmel Şekilde Yansıtan 6 Parça

Coquette Estetiğini Mükemmel Şekilde Yansıtan 6 Parça
Coquette Estetiğini Mükemmel Şekilde Yansıtan 6 Parça

Coquette estetik, modern moda dünyasında zarafeti ve kadınsılığı ön plana çıkaran bir stil anlayışıdır. Coquette olarak bilinen bu stilde dantel gibi zarif dokular, bu estetiğin temel taşlarından biridir; kadınsılığın ve zarafetin simgesi olarak her kıyafete şıklık katmakta ve feminen bir hava yaratmaktadır.

Coquette stili rüzgarına siz de kapılmak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz altı favori parçayı çok seveceksiniz.

Dream Angels Saten Atlet Şort Takım

Coquette stilini diğerlerinden ayıran en önemli özelliği çiçeklerdir. Bir düşünün, rengarenk çiçeklerle dolu bir buketi giymekten daha romantik ne olabilir? Hayatınıza romantizm katmak için Dream Angels Saten Atlet Şort Takımını mutlaka denemelisiniz.

Dantelli Uzun Gecelik

Masallardan fırlamış bir peri kızı gibi görünmek istiyorsanız ihtiyacınız olan parça dantelli uzun gecelik modelidir. Bu elbise, çekici bir silüet sunar. Kombini bir çift babet ve hafif bir hırka ile tamamlayarak happy hour’a katılabilirsiniz.

Klasik Zambak İşlemeli Büstiyer Takımı

Coquette tarzının yıldızı büstiyerdir. Vintage modanın özgün bir yorumu olan coquette stilinin yıldızı klasik zambak işlemeli büstiyer takımı ile görünümünüze daha feminen bir hava katabilirsiniz. Büstiyeri en sevdiğiniz kot pantolonunuzla sade bir şekilde giyebilir veya ipeksi bir maksi etekle göz alıcı hale getirebilirsiniz.

Saten Dantelli Kısa Tulum

İlk bakışta varlığıyla göz kamaştıran dantel detayları saten dantelli kısa tulum modelinin ne kadar narin olduğunu vurguluyor. Coquette tarzını yansıtan bu parçayı farklı şekillerde kombinleyerek çarpıcı bir stil elde edebilirsiniz. Örneğin; Cool ve havalı denince aklınıza ne geliyor? Tabii ki deri! Tulumun üzerine giyeceğiniz deri motorcu ceketi ve botlarla bu stili çok uç bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Dantelli Pileli Babydoll

Dantelli pileli babydoll, İspanyol paça kot pantolonla eşleştirmek için mükemmel bir üsttür. Dilerseniz en sevdiğiniz şortunuzla da kombinleyebilirsiniz ama asla bu harika görünümü uyumlu coquette iç çamaşırıyla taçlandırmayı ihmal etmeyin.

Saten Dantelli Crop Üst ve Slip Etek Takımı

Coquette tarzı nedir sorusunun tam karşılığı budur: Saten dantelli crop üst ve slip etek takımı! Rengi, danteli, uzunluğu ve drapesi ile flörtöz bir cazibeye sahip. Saçlarınızı açın, bir çiçek koparın ve kendinizi özgür bırakın. Sade, minimal topuklu bir sandaletle adeta bir sanat eseri gibi görünebilirsiniz.

Etiketler: Coquette
Ekim 22, 2024
Listeye dön