Tasarımın Ardındaki Hikaye: En Güzel Koleksiyonumuzun Konforunu Nasıl Üst Seviyeye Taşıdık

Tasarımın Ardındaki Hikaye: En Güzel Koleksiyonumuzun Konforunu Nasıl Üst Seviyeye Taşıdık
Tasarımın Ardındaki Hikaye:
En Güzel Koleksiyonumuzun Konforunu Nasıl Üst Seviyeye Taşıdık?

Elle hazırlanan dantelleri, Avrupa’da geliştirilen büyüleyici işlemeleri ve feminen detaylarıyla etkileyen Dream Angels koleksiyonu, her günü biraz daha sihirli kılıyor. (Sanki, günlük hayatınızdan bir masal dünyasına geçiş yapmışsınız gibi…) Hem şık hem de rahat olan olağanüstü dantelli sütyen modelleri yaratmak, yıllarca süren testler ve incelikli hazırlıklar gerektirebilir. İnanmanız için dokunup hissetmeniz gereken yeni geliştirilmiş Dream Angels’ın özellikleri ve dokularından bahsetmek üzere Victoria’s Secret Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ursula Todaro ile bir araya geldik.

Bu dolguyu özel yapan nedir?

“Çok hafif ve yastık yumuşaklığındaki Love Cloud marshmallow köpüğümüz ile kıvrımlarınıza şekil veren yeni hafızalı köpüğün bir birleşimidir. Hafızalı sütyen yakında diğer koleksiyonlara da eklenecek. Bu gerçekten sizi “hatırlayacak” bir sütyen!”

Yeni dantelimizi olağanüstü kılan nedir?

“Ekipteki uzmanlarımızla birlikte çalışarak sütyen bantları ve külotlar için süper yumuşak ForeverStretch Lace™’i geliştirdik. Birinci sınıf LYCRA Adaptiv esnekliği ile geliştirilmiş bu malzeme sizinle birlikte hareket eder ve son derece pürüzsüz yapıya sahiptir.”

Peki ya pürüzsüzlük sağlayan stil?

“Zarif altın renkli aksesuarlarla vurgulanan şık günlük seçenekler öne çıkıyor. Kadınlar tenlerine değen kumaşlar konusunda çok titizler ve Love Cloud tutkunları, tüy gibi yumuşak Feathersoft mikrofiber kumaşımızı hemen tanıyacaklardır.”

Push-Up, Demi veya Wicked: Hangi Sütyeni Seçmeli?

Bu koleksiyon, düz, tamamı dantel veya hem düz ve dantel içeren seçenekleriyle beş farklı model içeriyor. Modeller arasından seçim yapabileceğiniz herkese uygun bir sütyen var. Sadeliği sevenler için: Şık balensiz sütyen, hafif dolgu desteğini modern bir yaka ve toparlayıcı bir bantla birleştiriyor. Hayal kurmaktan vazgeçmeyenler için: Hafif dolgu destekli demi, artık hem bildiğiniz ve sevdiğiniz orijinal kapatıcılığa sahip klasik formda hem de dekolteli üstler için kusursuz olan pürüzsüz yapıda. Romantik aşıklar için: Dream Angels’ın en iyi korunan sırrı, desteksiz kaldırma ve ayırma sağlayan çarpıcı baştan aşağı dantel ve balkonet şekliyle Wicked sütyeni olabilir. Todaro, “Sütyenin benzersiz yapısı, ek dolgu hacmi olmadan bir miktar push-up sunuyor” diyor. Dream Angels sütyen koleksiyonunun tamamını mutlaka inceleyin.

Etiketler: En Güzel Koleksiyon
Ekim 22, 2024
Listeye dön