Yaz Aylarının En iyi Hafta Sonu Bavul Hazırlama Listesi

Yaz Aylarının En iyi Hafta Sonu Bavul Hazırlama Listesi
Yaz Aylarının En iyi Hafta
Sonu Bavul Hazırlama Listesi

Harika bir hafta sonu kaçamağı sizi bekliyor. Arkadaşlarınıza haber verin, otel rezervasyonunuzu yapın, uçak biletinizi alın ve ofise bir süreliğine veda edin. Çünkü; uzun bir hafta sonu olacak.

Sıcak plaj kumlarına gömülüp mis gibi kokular arasında kaybolacağınız kaçamağınız için ihtiyacınız olan her şeyin kapsamlı bir listesini hazırladık! Listemiz o kadar mükemmel ki, sizi görenlerin dayanamayıp “Bunu nereden aldın?” diye sormasına neden olacak.

Yaz Kombinlerinizi Tamamlayacak Sütyen Modelleri

Victoria’s Secret sütyen modelleriyle yaz kombinlerinizi tamamlamak hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı. Herkesin tercihi olan Push-Up sütyenler, plajda veya davetlerde şıklığınızı ve rahatlığınızı garantiler. Straplez sütyenlerle askısız şıklığı yakalayarak, omuzlarınızı özgür bırakmanın tadını çıkaracaksınız.

Tatil Bavulunuzda Olması Gereken Külot Modelleri

En iyi hafta sonu bavul hazırlama listesi, en mükemmel tatilin sırrını içinde barındırır. Hepimiz bavuluna iç çamaşırı koymayı unutanların korku hikayelerini duymuşuzdur. Siz onlardan biri olmayın! Yazın coşkusunu yansıtan rahat ve eğlenceli külotlarla, kombinlerinizi canlandırın.

Victoria’s Secret ile Plajda Parlayın:
Yeni Mayo ve Bikini Modelleri

Gerçekçi olalım, güneşli bir hafta sonunun %90’ı bir şekilde deniz ya da havuz kenarında geçirilir. Dolayısıyla, yanınıza aldığınızdan emin olmanız gereken bir numaralı şey (birden fazla) mayo ve bikinidir.

Bizim favorilerimizi merak ediyorsanız; plaj koleksiyonu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Vintage esintili, bohem, ışıltılı detaylar ya da seksi… Hafta sonu seyahatinizi Instagram sayfanızda paylaşacağınız karelerle bir moda şovuna dönüştürebilirsiniz.

Victoria’s Secret Loungewear ile Tarzınızı Yansıtın

Günün her anı şık olmanın ipuçları için doğru yerdesiniz. Kimsenin hayalinde basic tişörtle kokteyl yudumlamak yoktur. Çaba harcamadan da şık olmak için tarzınıza uygun uyku takımlarına bavulunuzda yer açın.

Dışarı Çıkarken Hem Şık
Hem Rahat Olun

Akşam yemeğinden sonra planınız ne olursa olsun iyi bir kombine ihtiyacınız olduğu bilinen bir gerçek. İster otelin lounge’ında vakit geçirin ister kulübe gidin isterseniz sınırları zorlayın… Harika bir akşam için ışıltılı Teddy ile göz kamaştırabilir ya da klasik bir büstiyerle feminen yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

Athleisure Stili: Hem Spor Hem Şık

Belki bir antrenman planladınız (ya da belki sadece insanların yaptığınızı düşünmesini istiyorsunuz) - her iki durumda da, sizi yargılamak için burada değiliz, sadece sizin şık görünmenizi istiyoruz. Tahmin ettiğiniz gibi, yataktan kahvaltıya yürümeyi Olimpiyat düzeyinde bir aktivite gibi gösteren, uyumlu bir Sporcu Sütyeni ve Tayt kombini ile bu görünümü elde edebilirsiniz.

Yazın Olmazsa Olmaz Güzellik Ürünleri

Nereye gidersek gidelim, yanımızda cilt bakımı ve makyaj malzemelerimiz olmadan çıkmıyoruz; öyle değil mi? Ancak, hafta sonu kaçamağında özellikle unutmamanızı önerdiğimiz iki şey var: Işıltılı vücut yağı veya losyonu ve fresh kokmanızı sağlayacak özel bir vücut spreyidir.

Etiketler: Bavul Hazırlama Listesi
Eylül 09, 2024
Listeye dön